instrukcja na faceta.rtf

(1 KB) Pobierz

  Jak używać faceta

 

Wiedzą to kochanki i wiedzą to żony:facet przed konsumpcją ma być wymoczony.Można go doprawić szczyptą pikanterii, żeby nie był mdławy, (lecz bez fanaberii)  Potem na ogniu zmysłów gotujemy faceta, Kiedy zdjąć go z ognia? - wie każda kobieta. Trzeba tu uważać moje drogie panie, bardzo niekorzystne jest "przegotowanie" .

A i jeszcze jedno (niech mi każda wierzy) źle jest także, gdy facet jest trochę nieświeży . "Po myśliwsku" smakuje, gdy masz chęć polować, a "po prowansalsku", gdy chcesz go całować, " na słodko" zbyt nudzi, "na ostro" zbyt brudzi, "w sosie słodko - kwaśnym" najczęściej marudzi .Nie próbujcie jednak w zalewie octowej, bo go nabawicie w mig frustracji nowej.Gdy za dużo octu jest w waszej miłości jest to zagrożeniem dla jego męskości.A więc dochodzimy do ciekawej puenty: że najlepszy facet jest leciutko "ścięty".Dodaj więc szczyptę żelatyny i spożywaj go "na sztywno",lecz bez sztywnej miny"

Zgłoś jeśli naruszono regulamin